Våra tävlingar

Vi arrangerar flera NoseWork tävlingar varje år i Svenska Nose Work Klubbens regi, både TEM och TSM i olika klasser.

Våra tävlingar är väldigt omtyckta och det är för det mesta över 100 anmälda.

Tävlingsområdena är trevliga, bra domare, ”gofika” till bra pris och trevliga människor att umgås med under tävlingen.

Tävlingar hos FixALot sker antingen i hunddagisets lokaler eller inom Åkersberga, det framgår i informationen och även i PMet.

Jag, Lottie, är tävlingsledare och tävlingssekreterare och gör allt i min makt för att resultaten ska vara klara så fort det bara går efter sista tävlande gjort sina fyra sök.

Aktuella tävlingar

Årets tävlingar i nosework är nu klara. Vi återkommer med nya tävlingar till våren 2024.

Generellt för samtliga tävlingar

Anmälan och betalning

Anmälan till alla tävlingar görs via SNWK kalender direkt på den tävling som du vill anmäla till.

När tävlingen är stängd för anmälan så sker lottningen. Så fort den är gjord kan du se på ditt tävlingskonto om du kommit med eller om du fått en reservplats. Har du fått en plats på en av mina tävlingar kommer du att få ett mail från mig med information om hur du ska göra om du vill ha platsen och även om du inte vill ha den.  Det

OBS! Observera att 40 kronor tas ut i administrationsavgift om du betalat men sedan stryker dig av någon anledning. Det gäller alla tävlingar och doftprov som anordnas av FixALot.

Information om tävlingen

PM med detaljerad info och en preliminär startlista skickas ut till tävlande senast en vecka innan tävlingen.

Kunskap om tävlingsregler

När man tävlar med sin hund, oavsett gren, är man skyldig att ha god kännedom om tävlingsreglerna som man finner i regelverket för just den gren man tävlar i. Så uppdatera dig genom att läsa igenom regelverket innan tävlingen.

Under hela tävlingen ända till prisutdelningen är klar måste du som tävlande tänka på vad och hur du pratar om tävlingen/söken med andra tävlande och du får heller inte lägga ut någon information på sociala medier.

GDPR

I och med er anmälan godkänner ni att vi tar upp er i vårt kundregister och även att ni kan hamna på bild i sociala medier.

Kontakt

Vid frågor kontakta mig, Lottie Gerdlind 070-473 33 89 eller maila fixalottie@gmail.com