Våra tävlingar

Vi arrangerar flera NoseWork tävlingar varje år i Svenska Nose Work Klubbens regi, både TEM och TSM i olika klasser.

Våra tävlingar är väldigt omtyckta och det är för det mesta över 100 anmälda.

Tävlingsområdena är trevliga, bra domare, ”gofika” till bra pris och trevliga människor att umgås med under tävlingen.

Tävlingar hos FixALot sker antingen i hunddagisets lokaler eller inom Åkersberga, det framgår i informationen och även i PMet.

Jag, Lottie, är tävlingsledare och tävlingssekreterare och gör allt i min makt för att resultaten ska vara klara så fort det bara går efter sista tävlande gjort sina fyra sök.

Aktuella tävlingar

Under våren 2024 erbjuder vi tävlingar i TEM 1 och TSM 2. För TEM 1 finns tre olika tävlingar dagtid, för TSM 2 finns två kvällstävlingar.

Alla tävlingar kommer hållas i Åkersberga med omnejd. Vi kommer köra alla 4 sök direkt efter varandra och prisutdelning kommer att ske på plats när alla är färdiga och resultatet klart.

.

Nosework TEM 1 – Åkersberga

Lördag 20/1, Inomhus, heldag

Lördag 10/2, Behållare, heldag

Lördag 27/4, Utomhus, heldag

Första start 09.00
Startavgift 500:-
Domare Siv Rüden

Inomhustävling – kommer att vara i Åkersberga i våra lokaler där det finns både hunddagis och träningslokal med allt vad det innebär med störningsdofter m.m. Adressen är Stationsvägen 28, 1 trappa (ingen hiss). Vi kommer också att tillbringa en stor del av tiden utomhus så tänk på kläder efter väder både till er själva och hunden.

Utomhustävling –  förläggs förmodligen i ett friluftsområde. Hela dagen kommer att tillbringas utomhus.

Det kommer finnas fika till självkostnadspris under dagen.

.

Nosework TSM 2 – Åkersberga

Tisdag 11/6, Kvällstävling

Första start ca 17.30/18.00
Startavgift 550:-
Domare Siv Rüden

Tisdag 18/6, Kvällstävling

Första start ca 17.30/18.00
Startavgift 550:-
Domare Siv Rüden

Generellt för samtliga tävlingar

Anmälan och betalning

Anmälan till alla tävlingar görs via SNWK kalender direkt på den tävling som du vill anmäla till.

När tävlingen är stängd för anmälan så sker lottningen. Så fort den är gjord kan du se på ditt tävlingskonto om du kommit med eller om du fått en reservplats. Har du fått en plats på en av mina tävlingar kommer du att få ett mail från mig med bl a betalningsinformation.
Vänligen bekräfta snabbt per mail att du vill ha platsen, men också om du inte vill ha den, så får ev reserver chansen. Ju snabbare dessa svar samt betalning kommer in, desto snabbare kommer PM att skickas ut.

OBS! Observera att om du betalat men sedan stryker dig av någon anledning tas en administrationsavgift ut enligt NW klubbens anvisningar. Det gäller alla tävlingar och doftprov som anordnas av FixAlot.

Information om tävlingen

PM med detaljerad info och en preliminär startlista skickas ut till tävlande senast en vecka innan tävlingen.

Kunskap om tävlingsregler

När man tävlar med sin hund, oavsett gren, är man skyldig att ha god kännedom om tävlingsreglerna som man finner i regelverket för just den gren man tävlar i. Så uppdatera dig genom att läsa igenom regelverket innan tävlingen.

Under hela tävlingen ända till prisutdelningen är klar måste du som tävlande tänka på vad och hur du pratar om tävlingen/söken med andra tävlande och du får heller inte lägga ut någon information på sociala medier.

GDPR

I och med er anmälan godkänner ni att vi tar upp er i vårt kundregister och även att ni kan hamna på bild i sociala medier.

Kontakt

Vid frågor kontakta mig, Lottie Gerdlind 070-473 33 89 eller maila fixalottie@gmail.com