Hunddagiset Loftet

Positiv hantering

och inlärning

Vår grundtanke är att vi ska ha tid för alla hundar. Därför är vår dagisdel av mindre karaktär.

Att hundarna trivs och kan koppla av är något vi lägger stor vikt vid. Det lilla formatet gör det möjligt att se varje individ och dess behov.

En del tycker om att ”hänga” med oss i fikarummet eller ta en tupplur i soffan, andra behöver vara ifred ibland för att koppla av. Några vill busa med varandra, andra umgås mer stillsamt. Alla gillar våra promenader, både för- och eftermiddag.

Låter detta som något för din hund och dig så tveka inte att skicka oss en intresseanmälan – fixalottie@gmail.com

I mailet vill vi att du lämnar ditt namn, mailadress, mobil samt berättar lite om din hund/hundar. Vi vill även veta hur ditt behov av dagar och tider ser ut.

Vi har öppet mellan 07.00 och 18.00 alla vardagar.

Vår prislista hittar du här

Vi aktiverar din hund

Att stimulera och aktivera hundarna utifrån deras olika förutsättningar är också en viktig del i vårt arbete. Att låta sin hund använda huvudet är en av de viktigaste saker man kan göra, oftast mycket mer stimulerande och ansträngande än att promenera. Ett bra sätt är att leka fram små trick som man kan ta hem och visa upp.

Se några exempel

(bl a från vår julkalender)

Vi som jobbar

Vi är två som arbetar på dagiset. Dels Lottie Gerdlind, grundare och entreprenör, som du kan läsa mycket mer om här.

Här jobbar också Alexandra Eklund. Alexandra har jobbat på Loftet sedan 2016 och har därmed lång erfarenhet. Hon har en bra blick för att läsa hundarna och ett varmt handlag. Hon jobbar mycket med att aktivera och träna hundarna.

Ibland erbjuder vi också en arbetsplats för människor under utbildning.

Erfaren och
utbildad personal

Bilder från vardagen