Aloe Vera

 

Aloe Vera är en liljeväxt och den är släkt med bl.a vitlöken. Det finns cirka 300 Aloe Vera arter varav 4-5 lämpar sig för medicinalbruk, Aloe Barbadensis är dock det latinska namnet på den variant av Aloen som vi vanligen använder för dess läkande effekt.

Ta hand om dig och Din hund!

Må bra!

Aloe Vera Gel

1 liter

Håll magen i topptrim med Aloe Vera.

Innehåller förutom viktiga växtkemikalier även vitaminer, mineraler och aminosyror, om än i små mängder, precis som andra nyttiga grönsaker. Ekologiskt odlad och färskpressad från våra egna plantager. Naturell smak. 1 liter.


Pris 295 kr/liter

Aloe Vera Gel & Pomesteen

Dryck: 88,7 ml.

30 st / förpackning

Drickfärdig blandning av Aloe Vera gel och Pomesteen.

Ger dig en energikick var du än är. Håller magen i form och tillför viktiga antioxidanter. Innehåller 88,7 ml. 30 st / förpackning


Pris 30 kr/st eller 810 kr/fp

Mangostan & Granatäpple

Dryck: 473 ml

Drickfärdig blandning av mangostan och granatäpple.

Välsmakande dryck med superfrukter som mangostan och granatäpple i en blandning med bär som även de är rika på antioxidanter.


Pris 305 kr/fp

ARGI+

Pulver:

ARGI+

Med ARGI+ har Forever utvecklat en innovativ produkt till alla som är aktiva och utövar någon form av sport. ARGI+ består av en idealisk sammansättning av viktiga näringsämnen, nämligen ett högt innehåll av aminosyran L-arginin, i kombination med extrakt av vindruvor, granatäpplen och nyttiga bär. Dessutom får du ditt dagliga behov av värdefulla vitaminer som C, D, K, B6, B12 och folsyra.

Pris 630 kr /st

Aloe Vera Gel

Kräm: 118 ml

Kräm

En riktig universalprodukt som är bra att alltid ha till hands. Använd för torr hud, på svullnader under ögonen eller efter solbad. Även perfekt efter rakning eller epilering.


Pris 195kr/st

Jojoba & Bivax

Läppbalsam: 4,5 g

Läppbalsam med jojoba och bivax

Fuktar och mjukgör torra och nariga läppar. Aloe Lips innehåller inget tillsatt vatten. Ger dina läppar fin glans. 4,5 g.

Pris 45 kr/st eller Pris 500 kr/fp (12 st/fp)

Aloe Vera MSM

Gel: 118 ml

Muskelgel

Djupgående, klar muskelgel som innehåller MSM. Det är en organisk svavelförening som finns naturligt i våra celler och är också en nyckelkomponent i bindväv. Gelen innehåller också Aloe Vera och en mängd verksamma örter.118 ml


Pris 295 kr/st

Aloe Vera Propolis

Kräm: 113 g

Kräm

Kräm för mycket torr hud som återfuktar och vitaliserar din hud. Extra bra för torra partier och känslig hud, tack vare Aloe Vera, propolis, hudvårdande kamomillextrakt, allantoin samt vitamin A och E. Innehåller inget tillsatt vatten.

Pris 255 kr/st

Forever Living har ett stort utbud av hudvård, hälsa och skönhetsprodukter, jag ger bara Ert ett smakprov här.


Salonpas värkplåster är inte en produkt som finns hos Forever Living.


Varmt välkommen med Din beställning!

Salonpas plåster


10 plåster/paket

Salonpas medicinskt värkplåster


För att öka den lokala blodcirkulationen i huden för lindring av tillfällig muskelvärk. Tänk Dig tigerbalsam utan kladd men med samma underbara egenskaper. Gör Dig varm och tar effektivt bort muskelvärk och stress huvudvärk. Helt enkelt underbara plåster. Prova du också!